Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
-
Raab Vitalfood Organiczna mąka białkowa z łubinu, 500 g
- Wysokiej jakości źródło białka
- Nadaje się również do pieczenia
- Może być używana na wiele sposobów
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Maharishi Ayurveda Jęczmień biodynamiczny Tsampa, bio, 250 g
- Pełny smak
- Przyjemny na ciepło i na zimno
- Różne możliwe zastosowania
-
Alnatura Bio mąka kokosowa, 300 g
- Delikatnie owocowy smak kokosa
- Do gotowania, doprawiania i pieczenia
- Wegańska, bezglutenowa i bogata w białko
-
Bioenergie Organiczna mąkę z pestek dyni, 250 g
- Częściowo odtłuszczona
- Pakowana w Austrii
- Delikatny orzechowy smak
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Raab Vitalfood Organiczna mąka z nasion winogron, 300 g
- Delikatne tłoczenie na zimno
- Może być mieszana z inną mąką
- Z pomysłem na przepis
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Bioenergie Organiczna mąka migdałowa, 250 g
- Pochodzenie: rolnictwo UE
- Pakowane w Austrii
- Łagodny, orzechowy smak
-
Raab Vitalfood Siemię lniane mąka bio, 200 g
- Lekko orzechowy smak
- 39% błonnika
- Zawiera naturalny wapń i żelazo
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Govinda Mąka z ciecierzycy bio, 350g
- Do produkcji ciasta
- Do pieczenia i smażenia
- Do sosów
-
Cosmoveda Mąka ryżowa BIO, 400 g
- Do stosowania jako zagęstnik oraz do przygotowania ciasta
- Możne stanowić dodatek do wypieku niektórych ciast i chleba
- Nie zawiera glutenu
-
Bioenergie Organiczna mąka z siemienia lnianego, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Do gotowania, pieczenia
- Delikatny orzechowy smak
-
Rapunzel Organiczna mąka kokosowa, 250 g
- Szczególnie delikatna i aromatyczna
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
- Do zup, wypieków, koktajli i innych
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
Govinda Mąka ze słodkiego łubinu bio, 300g
- Bez glutenu i cholesterolu
- Wysoka zawartość białka (65%)
- Wysoka zawartość błonnika (28g na 100g)
-
Govinda Mąka kasztanowa bio, 350 g
- Prawie wszystkie sole mineralne
- Wiele kompleksów witaminowych oraz najczystsze oleje
- Zawiera wszystkie ważne minerały organiczne
-
Terra Elements Organiczna fioletowa kukurydza w proszku, 250 g
- Organiczne Zea mays
- Z Peru
- Idealne do smoothie
-
Bioenergie Organiczna mąka kokosowa, 300 g
- Do gotowania, pieczenia i jako surowiec
- Z orzechami kokosowymi ze Sri Lanki
- Pakowna w Austrii
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
Wszystkie ceny zawierają VAT