Mąki do pieczenia
Mąka: 1 - 30 z 70 artykułów
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Alnatura Bio pełnoziarnista mąka orkiszowa, 1 kg
- 100% orkiszu
- Do pieczenia i gotowania
- Z upraw Bioland
-
Alnatura Bio mąka kokosowa, 300 g
- Delikatnie owocowy smak kokosa
- Do gotowania, doprawiania i pieczenia
- Wegańska, bezglutenowa i bogata w białko
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Alnatura Bio mąka orkiszowa typ 630, 1 kg
- Idealna do ciast i jasnych wypieków
- Bardzo drobno zmielona
- Organiczna jakość z Niemiec
-
Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatnie zmielona
- Pyszny aromat
- Do pieczenia i gotowania
-
Maharishi Ayurveda Jęczmień biodynamiczny Tsampa, bio, 250 g
- Pełny smak
- Przyjemny na ciepło i na zimno
- Różne możliwe zastosowania
-
-
Raab Vitalfood Organiczna mąka z nasion winogron, 300 g
- Delikatne tłoczenie na zimno
- Może być mieszana z inną mąką
- Z pomysłem na przepis
-
Ölmühle Solling Mąka z nasion lnu częściowo odtłuszczona, 500 g
- Świeża z młyna
- Dobrze i szybko pęcznieje
- Idealna do kuchni niskowęglowodanowej
-
Bioenergie Organiczna mąkę z pestek dyni, 250 g
- Częściowo odtłuszczona
- Pakowana w Austrii
- Delikatny orzechowy smak
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek winogron częściowo odtłuszczona, 500 g
- Do chleba i wypieków
- Opakowanie z możliwością ponownego zamykania
- Nadaje się również do panierowania
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 550, 1 kg
- Idealny do ciasta na pizzę i ciast drożdżowych
- Drobno zmielona
- Jakość organiczna z Niemiec
-
Bioenergie Mąka kasztanowa Bio, 450 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 405, 1 kg
- Idealna do ciast i jasnych wypieków
- Bardzo drobna zmielona
- Organiczna jakość z Niemiec
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 1050, 1 kg
- 100% pszenicy z upraw Demeter
- Wysoka zawartość ziarna
- Wspaniałe właściwości do wypieków
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek dyni częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatny smak
- Delikatnie zmielone
- Do pieczenia i panierowania
-
Alnatura Bio mąka orkiszowa typ 1050, 1 kg
- Idealna do chleba i pieczywa
- Lekko zmielona
- Jakość organiczna z Niemiec
-
Alnatura Pełnoziarnista mąka pszenna Bio, 1 kg
- Do pieczenia i gotowania
- Zmielona z całego ziarna
- Zachowane zostały warstwy zarodkowe i powierzchniowe
-
-
-
-
Bioenergie Organiczna mąka z nasion konopi, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Orzechowy smak
- Do pieczenia, gotowania
-
Stöber Mühle GmbH Pełnoziarnista mąka orkiszowa, 1 kg
- 100% naturalna
- Ze łupiną i kiełkami
- Delikatnie zmielona
-
Raab Vitalfood Siemię lniane mąka bio, 200 g
- Lekko orzechowy smak
- 39% błonnika
- Zawiera naturalny wapń i żelazo
-
Ölmühle Solling Mąka kokosowa częściowo odtłuszczona BIO, 500 g
- Do pieczenia i musli
- Delikatnie zmielona
- Świetnie pęcznieje