Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
Starożytne zboża i alternatywne mąki: 49 artkułów
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Maharishi Ayurveda Jęczmień biodynamiczny Tsampa, bio, 250 g
- Pełny smak
- Przyjemny na ciepło i na zimno
- Różne możliwe zastosowania
-
Bioenergie Organiczna mąkę z pestek dyni, 250 g
- Częściowo odtłuszczona
- Pakowana w Austrii
- Delikatny orzechowy smak
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek dyni częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatny smak
- Delikatnie zmielone
- Do pieczenia i panierowania
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek winogron częściowo odtłuszczona, 500 g
- Do chleba i wypieków
- Opakowanie z możliwością ponownego zamykania
- Nadaje się również do panierowania
-
Bioenergie Mąka kasztanowa Bio, 450 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Ölmühle Solling Mąka z nasion lnu częściowo odtłuszczona, 500 g
- Świeża z młyna
- Dobrze i szybko pęcznieje
- Idealna do kuchni niskowęglowodanowej
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Govinda Mąka z manioku bio, 450 g
- Łagodny smak
- Szczególnie delikatna konsystencja
- Z błonnikiem
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Bioenergie Organiczna mąka migdałowa, 250 g
- Pochodzenie: rolnictwo UE
- Pakowane w Austrii
- Łagodny, orzechowy smak
-
Bioenergie Organiczna mąka z nasion konopi, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Orzechowy smak
- Do pieczenia, gotowania
-
Bioenergie Organiczna mąka kokosowa, 300 g
- Do gotowania, pieczenia i jako surowiec
- Z orzechami kokosowymi ze Sri Lanki
- Pakowna w Austrii
-
nu3 Organic Almond Flour - organiczna mąka migdałowa, 450 g
- Wykonana z częściowo odolejonych migdałów organicznych
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Bez glutenu
-
Govinda Mąka kokosowa bio, 350 g
- Tropikalna przyjemność
- Wysoka zawartość białka
- i błonnika
-
Bioenergie Organiczna mąka z siemienia lnianego, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Do gotowania, pieczenia
- Delikatny orzechowy smak
-
Cosmoveda Mąka ryżowa BIO, 400 g
- Do stosowania jako zagęstnik oraz do przygotowania ciasta
- Możne stanowić dodatek do wypieku niektórych ciast i chleba
- Nie zawiera glutenu
Wszystkie ceny zawierają VAT