Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
Starożytne zboża i alternatywne mąki: 37 artkułów
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Bioenergie Mąka kasztanowa Bio, 300 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Govinda Mąka z manioku bio, 450 g
- Łagodny smak
- Szczególnie delikatna konsystencja
- Z błonnikiem
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Bioenergie Organiczna mąkę z pestek dyni, 250 g
- Częściowo odtłuszczona
- Pakowana w Austrii
- Delikatny orzechowy smak
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Bioenergie Organiczna mąka migdałowa, 250 g
- Pochodzenie: rolnictwo UE
- Pakowane w Austrii
- Łagodny, orzechowy smak
-
Bioenergie Organiczna mąka z nasion konopi, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Orzechowy smak
- Do pieczenia, gotowania
-
Bioenergie Organiczna mąka kokosowa, 300 g
- Do gotowania, pieczenia i jako surowiec
- Z orzechami kokosowymi ze Sri Lanki
- Pakowna w Austrii
-
BioKing Jęczmień pełnowartościowy proszek bio, 500 g
- Delikatny proces produkcyjny
- Suszenie poniżej 30°C
- Pięć razy drobniejszy niż mąka
-
Govinda Mąka kokosowa bio, 350 g
- Tropikalna przyjemność
- Wysoka zawartość białka
- i błonnika
-
Cosmoveda Mąka ryżowa BIO, 400 g
- Do stosowania jako zagęstnik oraz do przygotowania ciasta
- Możne stanowić dodatek do wypieku niektórych ciast i chleba
- Nie zawiera glutenu
-
Govinda Mąka z ciecierzycy bio, 350g
- Do produkcji ciasta
- Do pieczenia i smażenia
- Do sosów
-
Bioenergie Organiczna mąka z siemienia lnianego, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Do gotowania, pieczenia
- Delikatny orzechowy smak
-
BioKing Gryka pełnoziarnisty proszek bio, 500 g
- Pięć razy drobniejsza niż mąka
- Delikatny proces produkcyjny
- Suszenie poniżej 30°C
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
Rapunzel Organiczna mąka kokosowa, 250 g
- Szczególnie delikatna i aromatyczna
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
- Do zup, wypieków, koktajli i innych
Wszystkie ceny zawierają VAT