oatsome High Protein Bowl - Strong Yogurella, 440 g
Z białkiem owsianym
66,21 zł 74,00 zł -11%
(150,48 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Owsianka truskawkowo-czekoladowa
- 12 g białka na porcję
- Gotowa do spożycia w 3 minuty
-
Wegańskie
-
Wegetariańskie
-
Bez laktozy
Nr art.: XPI-OAT-10001593, Zawartość: 440 g, EAN: 4260686523774
Kupowane często z oatsome Crunchy Topping - Bio Schokus Pokus, 230 g


Opis
Truskawka i czekolada - wymarzony duet, który od teraz zrewolucjonizuje Twoje śniadanie. Smakuje intensywnie owocowo i staje się szczególnie kremowy po zmieszaniu dzięki "jogurtowi owsianemu" (sfermentowany napój owsiany w proszku). Użyj wody, mleka lub napoju roślinnego, pozostaw wszystko do napęcznienia na 3 minuty i gotowe!
- Bogate w białko smoothie do nakładania łyżką
- 12 g białka na porcję
- Białko owsiane nie ma nieprzyjemnego posmaku
- Wyjątkowo kremowy
- 100% składników organicznych
Marka: | oatsome |
---|---|
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bez laktozy |
Alergeny: | Bez laktozy |
Kategorie: | Żywność, Płatki śniadaniowe i musli |
Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie, BEZ dodatku cukru |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Może zawierać śladowe ilości: | E - Orzeszki ziemne, G - Mleko, H - Orzechy, N - Nasiona sezamu |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g | na porcję (137 g)[1] |
---|---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1691 / 404 kj / kcal | 971 / 232 kj / kcal |
tłuszcz | 11 g | 6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,6 g | 2 g |
węglowodany | 52 g | 30 g |
w tym cukier | 19 g | 11 g |
substancje balastowe | 8,4 g | 4,8 g |
białko | 20 g | 12 g |
sól | 0,09 g | 0,05 g |
- mit 80 ml Wasser
Składniki
25 % Białko owsa, 22 % napój owsiany w proszku[1], pełnoziarnisty owies, 14 % liofilizowane truskawki, 9 % gorzka czekolada (masa kakaowa, cukier z kwiatu kokosa, masło kakaowe), daktyle mielone, potłuczone płatki owsiane pełnoziarniste
- sfermentowany