Best Body Nutrition Gourmet Premium Pro Protein 1 kg, cynamonowa bułka (1 Kilo)
Z izolatem serwatki, koncentratem serwatki, mlekiem i jajkiem
147,62 zł 165,00 zł -11%
(147,62 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- 4 składniki białkowe
- Kremowy i naturalny w smaku
- Wysoka zawartość białka
- Z miarką
-
Wegetariańskie
Nr art.: BBN-1000989, Zawartość: 1 Kilo, EAN: 4260495465593
Kupowane często z Best Body Nutrition Gourmet Premium Pro Protein 500 g, urodzinowy pączek (500)


Opis
Wieloskładnikowe białko ma średnią zawartość białka 80% i zawiera tylko starannie dobrane składniki.
4 komponenty:
- Izolat serwatki
- Koncentrat serwatki
- Białko mleka
- Białko jajka
Zalecane dawkowanie:
Wymieszaj 25 g (= 1 miarka) Gourmet Premium Pro Protein z 200 ml mleka o niskiej zawartości tłuszczu. Najlepiej spożywać po treningu.
Marka: | Best Body Nutrition |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Proszek |
Czas zastosowania: | Po treningu |
Sposób odżywiania: | Wegetariańskie |
Kategorie: | Shakes, Spirutein & proteiny |
Właściwości: | Wegetariańskie |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Dobry dla: | Mięśnie |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g | na porcję (25 g)[1] |
---|---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1557 / 372 kj / kcal | 980 / 234 kj / kcal |
tłuszcz | 2,4 g | 5,1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,3 g | 3,6 g |
węglowodany | 4,4 g | 16 g |
w tym cukier | 2,1 g | 15 g |
białko | 83 g | 31 g |
sól | 0,41 g | 0,45 g |
- 25 g z 300 ml odtłuszczonego mleka
Składniki
68,3 % białko mleka, 15 % koncentrat białka serwatki, 10 % izolat białka serwatki, aromat, 1 % białko jaj kurzych w proszku, 1 % cynamon, lecytyna sojowa[1], cyklaminian sodu[2], Acesulfam-K[2], sacharyna[2], karagen[3], kwas krzemowy (dwutlenek krzemu)[4], chlorek sodu
- emulgator
- słodzik
- zagęszczacz
- środek antyadhezyjny