WEIDER Baton proteinowy 60%, Cookies & Cream, 45 g
Doskonały smak
11,99 zł
(266,44 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Smak:
Właściwości i zalety
- Z L-glutaminą
- Niska zawartość cukru
- 27g białka w batoniku
Nr art.: XPI-MM-30947, Zawartość: 45 g, EAN: 4044782309476
Opis
Masz ochotę na coś słodkiego bez wyrzutów sumienia? Teraz jest to możliwe, ponieważ baton proteinowy 60% firmy Weider ma tylko 0,3 g cukru. Zawiera również BCAA, glukonian cynku i L-glutaminę.
Uwaga:
Przechowywać w chłodnym miejscu (8°C do maks. 20°C)
Marka: | WEIDER |
---|---|
Kategorie: | rygiel, Żywność |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g | na porcję (45 g) |
---|---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1557 / 372 kj / kcal | 699 / 167 kj / kcal |
tłuszcz | 9,8 g | 4,4 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,1 g | 2,3 g |
węglowodany | 16 g | 7,4 g |
w tym cukier | 0,8 g | 6,8 g |
w tym alkohole wielowodorotlenowe | 15 g | 0,4 g |
białko | 60 g | 27 g |
sól | 0,65 g | 0,29 g |
Zawartość
profil aminokwasowy
Zawartość | na 100 g | na porcję (45 g) |
---|---|---|
L-glutamina | 5.556 mg | 2.500 mg |
L-izoleucyna | 2.222 mg | 1.000 mg |
leucyna | 4.444 mg | 2.000 mg |
L-walina | 2.222 mg | 1.000 mg |
Zawartość | na 100 g | na porcję (45 g) |
---|---|---|
cynk | 11 mg | 5 mg |
Składniki
- białko mleka
- izolat białka mleka
- kazeinian wapnia
- izolat białka serwatkowego
- hydrolizat kolagenu
- gliceryna [1]
- masło kakaowe
- 5,3 % L-glutamina
- maltitol (E965) [2]
- masa kakaowa
- izolat białka sojowego
- aromat
- lecytyna sojowa [3]
- sól
- 0,2 % L-leucyna
- 0,2 % L-izoleucyna
- kakao w proszku
- skrobia z tapioki
- glukonian cynku
- sukraloza [2]
- 0,01 % L-walina
- Humektanty
- słodzik
- emulgator