Różne rodzaje mąki
Zainspiruj się dużym wyborem różnych rodzajów mąki do ajurwedyjskiej, ale także świadomej kuchni.
Mąki: 29 artkułów
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek dyni częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatny smak
- Delikatnie zmielone
- Do pieczenia i panierowania
-
Bioenergie Mąka kasztanowa Bio, 300 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Ölmühle Solling Mąka z nasion lnu częściowo odtłuszczona, 500 g
- Świeża z młyna
- Dobrze i szybko pęcznieje
- Idealna do kuchni niskowęglowodanowej
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Govinda Mąka z manioku bio, 450 g
- Łagodny smak
- Szczególnie delikatna konsystencja
- Z błonnikiem
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Seyfrieds Naturwaren Organiczna mąka ciecierzycy pospolitej, 500 g
- nowy smak do gotowania i pieczenia
- dla ajurwedyjskiego użycia
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek winogron częściowo odtłuszczona, 500 g
- Do chleba i wypieków
- Opakowanie z możliwością ponownego zamykania
- Nadaje się również do panierowania
-
Govinda Mąka kokosowa bio, 350 g
- Tropikalna przyjemność
- Wysoka zawartość białka
- i błonnika
-
Cosmoveda Mąka ryżowa BIO, 400 g
- Do stosowania jako zagęstnik oraz do przygotowania ciasta
- Możne stanowić dodatek do wypieku niektórych ciast i chleba
- Nie zawiera glutenu
-
Govinda Mąka z ciecierzycy bio, 350g
- Do produkcji ciasta
- Do pieczenia i smażenia
- Do sosów
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
Rapunzel Organiczna mąka kokosowa, 250 g
- Szczególnie delikatna i aromatyczna
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
- Do zup, wypieków, koktajli i innych
-
Govinda Mąka ze słodkiego łubinu bio, 300g
- Bez glutenu i cholesterolu
- Wysoka zawartość białka (65%)
- Wysoka zawartość błonnika (28g na 100g)
-
Ölmühle Solling Mąka kokosowa częściowo odtłuszczona BIO, 500 g
- Do pieczenia i musli
- Delikatnie zmielona
- Świetnie pęcznieje
-
Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatnie zmielona
- Pyszny aromat
- Do pieczenia i gotowania
-
Ölmühle Solling Mąka migdałowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Gruboziarnista
- Do pieczenia lub muesli
- Delikatny smak
-
Govinda Mąka bananowa organiczna, 350 g
- Wszechstronny
- Do gotowania, pieczenia i zagęszczenia
- Neutralny smak
-
Govinda Mąka kasztanowa bio, 350 g
- Prawie wszystkie sole mineralne
- Wiele kompleksów witaminowych oraz najczystsze oleje
- Zawiera wszystkie ważne minerały organiczne
Wszystkie ceny zawierają VAT