Alnatura Bio Spaghetti pełnoziarniste, 500 g
Klasyczny, włoski makaron bez jajek
5,73 zł 6,99 zł -18%
(11,46 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- 100% pełnoziarnista semolina z pszenicy durum
- Do wszystkich potraw z makaronem
- Wyprodukowany we Włoszech
-
Wegańskie
-
Wegetariańskie
Nr art.: XPI-MM-132124, Zawartość: 500 g, EAN: 4104420236974
Kupowane często z Alnatura Bio Spaghettini orkiszowe, 500 g


Opis
To spaghetti wykonane w 100% z ekologicznej, pełnoziarnistej semoliny z pszenicy durum, a do jej produkcji nie użyto jajek. Makaron ten idealnie pasuje do sosów owocowo-pikantnych i klasycznych pesto. Został on wyprodukowany we Włoszech zgodnie z wytycznymi ekologicznymi oraz spełnia wymagania diety wegańskiej.
Sposób przygotowania sugerowany przez producenta: wsyp makaron do wrzącej, osolonej wody i gotuj przez 8 do 10 minut, w zależności od upodobań.
Marka: | Alnatura |
---|---|
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Kategorie: | Makaron |
Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w temperaturze pokojowej, przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, przechowywać w suchym miejscu |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Składniki
pełnoziarnista semolina z pszenicy durum[1]
- z rolnictwa ekologicznego
Może zawierać śladowe ilości soi.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1436 / 343 kj / kcal |
tłuszcz | 1,9 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,6 g |
węglowodany | 65 g |
w tym cukier | 4,3 g |
substancje balastowe | 7 g |
białko | 13 g |
sól | 0,01 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio Spaghetti pełnoziarniste
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja